onsdag 25 mars 2009

Tatuering och pearcing billigt och säkert!

Vi vill ju alla göra olika saker på semestern och mycket av det man gör handlar om att ta hand om sig själv!

Är du i Side och har funderingar om att göra en tatuering, då ska du besöka Haydar! Han är nämligen konstnär ut i fingerspetsarna. Haydar är mycket noga med hygien! Han använder alltid engångshandskar och nya nålar. Jag har själv vid flera tillfällen anlitat Haydars tjänster, både tatueringar och hål i öronen, och vet hur noggrann han är. En kille som jag verkligen kan rekommendera!

Heydar har gjort sin militärtjänst under två år men om jag förstått rätt så ska han vara tillbaka i år.

Priserna i Turkiet ligger avsevärt lägre än i Sverige. Kostnaden för en fin tatuering och pearcing ligger oftast på ungefär en tredjedel mot vad du får betala i Sverige. För vanlig håltagning i öronen och permanent makeup betalar du bara hälften emot vad det kostar i Sverige.

Aynur ger pedikyr och manikyr och hon är proffs! Hon tar verkligen hand om detta på rätt sätt, ingen tvekan! Hon är en gåva för trötta slitna fötter och ger verkligen det vi kallar för fotvård.
Det gäller att veta vart man skall gå för att få det proffesionella jobb som vi ju förväntar oss. Manikyr & Pedikyr finns på många ställen men vill du ha ordentlig behandling då är det Aynur som gäller!

Jag har testat en del och det är en fottvätt och ett par tag med filen...klart! Betala! Inte hos Aynur...nej...hon tar bort förhårdnader och liktornar, klipper naglarna och ger även en massa goda råd. Efter behandlingen går du på moln, helt garanterat! Aynur är även utbildad kosmetolog. Hon plockar ögonbryn och fixar färg på dessa och fransarna, fort och lätt, med strålande resultat.

Även permanent makeup utförs av Aynur. Jag gjorde detta under ögonen och slipper därmed den kladdiga och kletiga kajalpennan. Aynur är skicklig och mycket lätt på handen.
Priset för manikyr & pedikyr ligger på ca 120 kronor. Permanentfärgning av bryn och fransar är lika billigt. Permanent makeup (mycket tunn fin tatuerad linje) ligger på halva priset jämfört med Sverige. Jag gjorde linje endast under ögat och betalade då 500 kronor per öga.

Inga kommentarer: