söndag 17 februari 2008

Skäm bort dig själv iTurkiet, billigt, billigt!!

Passa på att riktigt skämma bort dig själv! Åker du till Turkiet så ska du verkligen passa på, att göra allt du velat göra här hemma, men inte haft råd med.

Golden Share (Gyllne Saxen) är en  sammanslutning av frisörer, olika skönhetsexperter och tatuerare. En del av denna verksamhet ligger precis i anslutning till hotell Tropic i Side.
Föreståndare för Golden Share vid Tropic är Ayhan. Han driver även den silver-och klockbutik som ligger i direkt anslutning till hotell Tropic. All betalning för utförda tjänster sker till Ayhan. Är du nöjd med den behandling du fått ger du dricks direkt till den som utfört tjänsten. Ayhan som förestår Gyllne Saxen vid hotell Tropic redovisar sedan i sin tur till sin bror Ali som är ägaren till Golden Share. 

 Aynur ger pedikyr och manikyr och hon är proffs! Hon tar verkligen hand om detta på rätt sätt, ingen tvekan! Hon är en gåva för trötta slitna fötter och ger verkligen det vi kallar för fotvård.
Det gäller att veta vart man skall gå för att få det proffesionella jobb som vi ju förväntar oss. Manikyr & Pedikyr finns på många ställen men vill du ha ordentlig behandling då är det Aynur som gäller! Jag har testat en del och det är en fottvätt och ett par tag med filen...klart! Betala! Inte hos Aynur...nej...hon tar bort förhårdnader och liktornar, klipper naglarna och ger även en massa goda råd. Efter behandlingen går du på moln, helt garanterat! Priset?? Mycket , mycket billigt! Ca 60 kr för en ordentlig fotbehandling!

   

Inga kommentarer: